Huawei представи безжичните слушалки FreeBuds 6i на глобалния пазар. Те

...
Huawei представи безжичните слушалки FreeBuds 6i на глобалния пазар. Те
Коментари Харесай

Huawei представи безжичните слушалки FreeBuds 6i с до 35 часа автономна работа и подобрена система за шумопотискане

Huawei показа безжичните слушалки FreeBuds 6i на световния пазар. Те наподобяват сходно на предшественика FreeBuds 5i, само че оферират по-дълъга самостоятелна работа и по-ефективна система за шумопотискане.

Слушалките FreeBuds 6i разполагат с 11-милиметрови динамични представители с четири магнита, за които се твърди, че са с 50% по-мощни от тези на FreeBuds 5i. Новият артикул разполага с интелигентната система за шумопотискане ANC 3.0. Тя има способността да следи околния звук и гладко да контролира успеваемостта на шумопотискането.

Производителят акцентира, че FreeBuds 6i обезпечава напълно чист и явен тон, когато говорите с другата страна. Това става с помощта на система от три микрофона и логаритъма Deep Neural Network (DNN). Той филтрира гласа от околния звук по време на диалог.

FreeBuds 6i поддържа тон с висока разграничителна дарба (Hi-Res Audio). Слушалките са устойчиви на прахуляк и вода по стандарта IP54. За връзка с източника на сигнал слушалките употребяват протокола Bluetooth 5.3. Всяка слушалка е оборудвана с батерия с потенциал 55 mAh. Това обезпечава на FreeBuds 6i до 8 часа (5 часа с ANC) самостоятелна работа с едно зареждане и до 35 часа (20 часа с ANC) при зареждане от включения калъф с вградена 510 mAh батерия. Това е с 25% повече спрямо предходния модел FreeBuds 5i. За цялостното зареждане на батерията в калъфа са нужни 110 минути. Самите слушалки се зареждат от 0 до 100% за 60 минути.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР