Устройството ще получи класическия дизайн Fabula и съвременен хардуер. Ще

...
Устройството ще получи класическия дизайн Fabula и съвременен хардуер. Ще
Коментари Харесай

Lumia се завръща? HMD подготвя телефон с дизайна на легендарната Nokia

Устройството ще получи класическия дизайн Fabula и актуален хардуер. Ще поддържа и технологиите OZO и PureView.

Серията смарт телефони Nokia Lumia преди време завоюва любовта на хората с неповторимия си дизайн и в този момент наподобява, че следва да бъде „ възкресена “ в нова форма.

Според известия в другите софтуерни медии HMD Global създава смарт телефон с дизайна Fabula от ерата на мобилните устройства Lumia. Всъщност той ще бъде тъкмо копие, само че към този момент под нов бранд.

Очаква се бъдещият смарт телефон на HMD Global да се базира на платформата Qualcomm Snapdragon 7s Gen 2, да бъде оборудван с AMOLED-дисплей с FHD+ резолюция и периодичност на освежаване 120 Hz. Тох ще има съществена камера с резолюция 108 MP и предна камера с резолюция 32 MP. Моделът ще получи и батерия с потенциал 4900 mAh, стерео високоговорители, както и поддръжката на технологиите OZO и PureView.

Преди време HMD Global показа още веднъж показа на пазара няколко известни в предишното смарт телефона Nokia и попита потребителите на Weibo какви други устройства на известната марка биха желали да видят в продуктовата гама на HMD. По това време доста консуматори писаха за Lumia в мненията. Ето че това очевидно ще бъде осъществено.

Да напомним, че през 2017 година Microsoft спря продажбата на Lumia телефони в американския си магазин. А по-късно тези телефони станаха огромна необичайност. Възможно е HMD да реализира някакъв търговски триумф с тяхното възобновление.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР