Социална мрежа наречена Селоводител създадоха евродепутатът от ЕНП Андрей Новаков

...
Социална мрежа наречена Селоводител създадоха евродепутатът от ЕНП Андрей Новаков
Коментари Харесай

Екипът на евродепутата Андрей Новаков създаде ​социална мрежа Селоводител

Социална мрежа наречена " Селоводител " сътвориха евродепутатът от ЕНП Андрей Новаков и екипът му. Целта е да се разпространява българското село в чужбина.Всеки може да качи в мрежата фотоси на селото си и да даде потребна информация за него. Официалната премиера на страницата " Селоводител " ще бъде в понеделник във Френския институт в столицата.

Идеята зародила поради продължаващото обезлюдяването на българските села.Андрей Новаков приканва всеки да качи в мрежата най-хубавите и наложително авторски фотоси от своето село, с цел да го разпространява в чужбина пред хора, търсещи умерено място за живот или работа.
Андрей Новаков, евродепутат от ЕНП: Това, което ще създадем е да предложим най- потребната информация за всеки човек преди да избере да отиде там дали единствено за уикенда, дали да реалокира бизнеса си там, или хора, които могат да работят от компютъра си да изберат за какво не за новия си дом. Ще можем да достигнем до милиони хора в цяла Европа и Съединени американски щати, тъй че да представим българското село там.
Всеки може самичък да направи профил на своето село в страницата, а Новаков и екипа му ще го преведат към този момент на британски, а след това и на други езици и ще го промотират. Снимките могат да са на забележителности, музеи, църкви. Екипът към този момент е качил на страницата подробна информация за български села. Отваряме село Козирог.

Андрей Новаков, евродепутат от ЕНП: Над 60 декара имат терени за продажба, в случай че си решил да развиваш земеделие, на 15 км е най-близката болница или поликлиника и ето в галерията можем да забележим църквата, водопадите, природата там.
Може да се види още дали селото има учебно заведение или детска градина, има ли прекрасен интернет или основен път наоколо. Вече са направени към 40 профила на села. Сега са на ход хората да основат още.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР