Социалистите протестираха срещу харченето на бюджетния излишък само с решение

...
Социалистите протестираха срещу харченето на бюджетния излишък само с решение
Коментари Харесай

БСП скочи на едноличното харчене на бюджетния излишък

Социалистите стачкуваха против харченето на бюджетния остатък единствено с решение на държавното управление. В декларация от трибуната на Народно събрание Антон Кутев упрекна властта, че харчи остатъка еднолично, предава Канал 3.

" Вместо да повишите пенсиите на пенсионерите, държавното управление през вчерашния ден реши да изхарчи един милиард и 350 милиона лв. от въпросния остатък за строителството на автомагистрала " Хемус ", без никакви публични поръчки. Двама или трима индивида в тази страна ще решат на кои компании да платят милиард и половина лв. ", съобщи соцдепутатът.

Не закъсня и реакцията от ГЕРБ. Винаги подготвен на амбразурата в петъчния парламентарен надзор, на удара отвърна Спас Гърневски. " Изплюят си отровата и бягат ", захапа той социалистите. По думите му бюджетният остатък е разследване от вярното ръководство на страната и се харчи също по този начин вярно.

" Тези комунистически номера в никакъв случай не могат да минат повече. България се ръководи все по-отговорно. Не единствено този цялостен мандат, само че и най-малко още два ще са нужни, с цел да се излекуват провалите, нанесени през всичките години от бездарното ръководство на безродната алена двуличница ".
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР