Солидни премии ще получат футболистите на Лудогорец за престижната победа

...
Солидни премии ще получат футболистите на Лудогорец за престижната победа
Коментари Харесай

В Лудогорец раздават огромни премии за победата над Рома

Солидни награди ще получат футболистите на Лудогорец за влиятелната победа над Рома в първия дуел от груповата фаза на Лига Европа. Както е известно, разградчани надиграха отбора, воден от Жозе Моуриньо, с 2:1 вкъщи, като в герои се трансфораха Каули Оливейра и новото попълнение Нонато. За страхотното си показване против Пауло Дибала и компания в съблекалнята на Лудогорец ще приберат по над 20 хиляди лв. на калпак. Бонусите са били оповестени още преди началото на груповата фаза и те ще важат и за идващите дуели на отбора.

Още по-големи награди обаче ще има, в случай че " зелените " си обезпечат присъединяване на европейската сцена и през пролетта. Това не им се е случвало от два сезона. " Орлите " имат два разновидността за продължение напред. Ако се класират на едно от първите две места в своята група, ще продължат към елиминациите в Лига Европа, само че тази задача наподобява доста сложна при съществуването на Рома и Бетис. Успехът над " римските вълци " и достойното показване в Севиля обаче демонстрираха, че заданието не е напълно невероятно. Другият и по-лесен вид пък минава през третото място в групата и продължение през пролетта в Лигата на конференциите.

Следващият дуел на " орлите " в конкуренцията е основен. Отборът на Анте Шимунджа гостува на ХИК Хелзинки идния четвъртък. Това е главният съперник на разградчани за третата позиция. Българският първенец влиза в конфликта с едни гърди преднина, защото към този момент има 3 точки в актива си, до момента в който финладнците са с две загуби досега. Победа на Скандинавския полуостров ще значи съвсем несъмнено излизане от групата, а също така още веднъж ще изпълни солидно сметките на играчите.

" Тема спорт "

Снимки: Sportal.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР