Соларните камери са голямо улеснение при наблюдението на пчелини(снимка: Касабасистемс) Вече

...
Соларните камери са голямо улеснение при наблюдението на пчелини(снимка: Касабасистемс)
Вече
Коментари Харесай

Наблюдение и охрана на пчелини със соларни камери


Соларните камери са огромно облекчение при наблюдението на пчелини
(снимка: Касабасистемс)

Вече е необятно публикувано хората, които живеят отвън огромните градове, да отглеждат пчели в дворовете си – от няколко кошера, единствено за домашно произвеждане на мед, до десетки и даже стотици кошери, за продажба и разширена търговия на пчелни артикули. 

Пчелите са едни от най-ценните и работливи създания на Земята и с цел да бъдат здрави и продуктивни, би трябвало да се поставят положителни грижи за тях. Това включва и сигурността на кошерите им, като един от разновидностите е посредством слънчеви камери.

Как да охранявате пчелин?

Охраната, на който и да обект, е наложителна съвсем постоянно, когато не сте там от самото начало или сте създали скъпи инвестиции, за сигурността на които не може да се вършат взаимни отстъпки. Невъзможно е 24 часа в денонощието някой да следи пчелина за съществуването на животни и други евентуални закани, отнасящи се до живота на пчелите.

Необходимо е видеонаблюдение, което да засича придвижване и да известява за заплаха. Специалистите от онлайн магазин Касабасистемс споделят за едно доста положително решение, а точно. Освен че се грижат за сигурността, те са екологичен и доста комфортен вид.

Какви са преимуществата на слънчевите камери?

Все повече хора избират този вид за външно видеонаблюдение на по-големи площи земя, дворове и частни обекти, в това число и пчелини. Интересът към него се дължи на множеството преимущества пред елементарните аналози. Сред тях отличаваме следните плюсове:

Соларните камери са огромно облекчение при наблюдението на пчелини, защото не се нуждаят от електрическа енергия, регистрират придвижване и известяват за всяка заплаха.

Те работят по заложен от вас график и са доста лесни за ръководство от телефон.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР