Соколето си легнал, сякаш нищо не се е случило. Около

...
Соколето си легнал, сякаш нищо не се е случило. Около
Коментари Харесай

Цялата Ужасяваща Истина За Убийството На Снежана! Първи Снимки На Жертвата На Радо Соколето

Соколето си лежащ, като че ли нищо не се е случило. Около 11 часа, когато полицията бе завардила всички пътища в региона и дойде действен сигнал за местонахождението на обвинения палач, Соколето бил разсънен по паника от приятелите си.

От едната страна на къщата били служители на реда от Кюстендил, а от другата благоевградски криминалисти. Това осуетило опита да Соколето да скочи през прозореца на къщата и да избяга. Минути по-късно, към 11.10 часа, Соколето се простреля смъртоносно в главата с пушката си. Изстрелът се чул извън, само че никой не предполагал какво се е случило.



58-годишната жертва Снежана Д /сн. " Струма " /

Местните криминалисти изчакваха спецотряда от барети, които да щурмуват къщата. Внимателно, защото се знаеше, че Соколето е въоръжен и рисков. Около 12.00 часа те влязоха в къщата и откриха в една от стаите мъртвия Соколето.

В четвъртък към 19 часа, няколко часа преди убийството, дъщерята на Снежка, която имала рожден ден, получила известие на телефона си: " Тази вечер ще се случи нещо незабравимо ". Никой обаче не приел съществено опасността на Соколето,казаха близки до Снежка, представени от струма.ком.

Не са съобщили в полицията, която от дни търси Соколето за побой над дъщерята на Снежана - Силвия, която била негова някогашна другарка. Празникът траял в заведението им и откакто си тръгнала, Снежана била причакана от килъра си във входа на блока.

А щерка й Силвия престоя няколко дни в болничното заведение поради побой, който й нанесъл Соколето на " Покровнишко шосе " в Благоевград предходната седмица. Страхливецът Соколето изпаднал в суматоха, откакто фамилията на Силвия подало тъжба в полицията след побоя. Той избягал, само че дни наред упражнявал душевен тормоз върху семейството. Психар, споделят за него хората, които го познават.

Изпитвал под паника смут от полиция и затвори. Преди време Соколето бе вкаран в ареста и поради друго закононарушение - брутално обезчестяване на една от приятелките си. С пердах и гаври! 11 каузи за всевъзможни закононарушения. Миналата години Соколето се жали от побой в ареста на второ ръководство на Министерство на вътрешните работи, разказвайки по какъв начин от служителите на реда не можел да си оправи живота. Съжалявал за предишното си, само че даже и като желал да се поправи хората му пречили.

Вчера полицията изясняваше претекста му, търсеше повода за случилото се. Равносметката обаче е, че от този свят си отиде една уважавана в цялостен Благоевград жена.

Чибурашката и брат му са арестувани, с цел да опишат какво са знаели за Соколето и неговите планове.
Tags: ОЩЕ СКАНДАЛИИНТРИГИЛЮТИ ЧУШКИАФЕРИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР