Софийският градски съд постанови задържане под стража“ за директора на

...
Софийският градски съд постанови задържане под стража“ за директора на
Коментари Харесай

Съдът постанови задържане под стража за Петя Банкова

Софийският градски съд постанови „ задържане под стража “ за шефа на Агенция " Митници "  Петя Банкова. Мярката за неотклонение " задържане под стража " беше постановена и за Стефан Димитров.

На 4 април шефът на Агенция " Митници "  Петя Банкова беше арестувана за 72 часа и упрекната за присъединяване в проведена незаконна група за търговия с въздействие, контрабанда, подкупи с още трима души, които тя не познава, сподели тогава пред медиите юристът ѝ Аделина Натина.

Очаквайте детайлности!
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР