Ливърпул помете Тотнъм в дербито на 35 кръг на Висшата

...
Ливърпул помете Тотнъм в дербито на 35 кръг на Висшата
Коментари Харесай

Ливърпул хвърли як бой на Тотнъм, който остави шпорите извън от Топ 4

Ливърпул опустоши Тотнъм в дербито на 35 кръг на Висшата лига след триумф с 4:2 на " Анфилд ". Резултатът можеше да бъде даже по-категоричен, в случай че не бе отпущането в редиците на " алените ". Тимът на Юрген Клоп поведе с 4:0 преди да е минал и час игра, само че по-късно понижи оборотите.

Загубата удари съществено по " шпорите ", които пропуснаха отлична опция да съкратят разликата до Астън Вила в борбата за топ 4 и място в Шампионската лига. Часове по-рано клубът от Бирмингам отстъпи с 0:1 на Брайтън, пропускайки да си обезпечи историческо дебютно присъединяване в шампионата на богатите предварително при възможна загуба на Тотнъм, която по този начин или другояче стана факт.
 Снимка 663735
Източник:

Шоуто стартира в 16-ата минута, когато центриране на втора греда на Коди Гакпо бе засечено с глава от Мохамед Салах. Болезненият втори гол пристигна в самия завършек на полувремето, когато удар на Салах бе избит от Гилермо Викарио, само че от непосредствена непосредственост Андрю Робъртсън удвои.

В самото начало на второто полувреме Гакпо постави точка на интригата след удар с глава, а Харви Елиът заби впечатлаващо попадение с удар от отдалеченост, намерил горния десен ъгъл на вратата на гостите.

Мениджърът на гостите Ангелос Постекоглу пусна в игра Ричарлисон и Джеймс Мадисън и това повлия позитивно на играта на " шпорите ". Бразилецът понижи изоставането в 72-ата минута, засичайки с едно пас по земята на Бренан Джонсън, а Хюн Мин Сон се разписа в четвърти следващ мач против Ливърпул след акуратен удар от точката за дузпата при продължителна офанзива на гостите.

До края на дуела Салах пропусна от чиста позиция, откакто подходи несериозно към топката, а негово попадение бе анулирано в продължението. Дарвин Нунес също пропусна да се разпише в сетния момент на срещата.
 Юрген Клоп: Няма проблем сред мен и Салах
Юрген Клоп: Няма проблем сред мен и Салах

Конфликтната обстановка е била изяснена и към този момент е в забравена
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР