Когато децата ми бяха малки, винаги се учудвах как изглеждаше,

...
Когато децата ми бяха малки, винаги се учудвах как изглеждаше,
Коментари Харесай

„Един грижовен жест едновременно ще успокои вашето бебе и ще облекчи стреса на родителите`

Когато децата ми бяха дребни, постоянно се учудвах по какъв начин изглеждаше, че елементарното им държане е лек за всичките им несгоди. И съм сигурен, че това важи за всички родители.

Това е силата на родителското допиране и всеки родител, бащи и майки, би трябвало да е наясно с това. Той е толкоз мощен, че е обект на някои успокояващи и вдъхновяващи проучвания от Bliss, благотворителната организация за бебета, родени прибързано или заболели, в съдействие с Оксфордския университет. Въпреки че знаем, че успокояването на бебето по време на мъчителни процедури го успокоява и успокоява, това ново изследване акцентира по какъв начин актът на усмиряване визира родителите.

Оказва се, че успокоява и успокоява родителите по едно и също време. Изпитването с родителско допиране (Petal) имаше за цел да види дали родителското допиране е дейно облекчение на болката по време на процедура за убождане на петата. Удивителните констатации демонстрират, че болшинството от родителите изпитват позитивни страсти, когато...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР