Софийският градски съд остави в ареста Викторио Александров, обвинен за

...
Софийският градски съд остави в ареста Викторио Александров, обвинен за
Коментари Харесай

Обвиненият в двойно убийство Викторио Александров остава в ареста

Софийският градски съд остави в ареста Викторио Александров, упрекнат за жестокото ликвидиране, което стана в понеделник в столицата.

Служебният му бранител Елисавета Иванова изиска да бъдат направени експертизи за физическото му и психическо положение, защото съгласно нея той страдал от моментно разстройство и не помнел случилото се.

 Викторио Александров БГНЕС
По време на делото стана ясно, че няколко дни преди убийството Викторио е писал прощално писмо до родителите си, от което се схваща, че е имал желание да избяга в Турция.
 
Пред магистратите 26-годишният мъж съобщи, че не помни какво се е случило, осъзнава го и не може да повярва, че е направил такова тежко закононарушение. Каза още, че съжалява за всичко. В разказите си пред съда за случилото се преди трагичния понеделник, Александров си спомни вечерта на 28 октомври, когато е бил в жилището на жена си Дарина.-->

 Викторио Александров БГНЕС
По думите му двамата се карали за фамилното име на щерка им Никол и дали то да бъде като това на татко й. Последвал и скандал за битови сметки и отговорностите измежду раздялата на младото семейство.
 
В деня на убийството Дарина го заплашила, че няма да види повече щерка си, съобщи Викторио след което добави, че спомените му се губят.

Той изиска да бъде пуснат под домакински арест, тъй като, по думите му, имал отворена рана на главата, а изискванията в ареста не били подобаващи за здравословното му положение.

Решението не е дефинитивно и може да бъде обжалвано.
   
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР