Софийският градски съд остави в ареста охранителя Викторио Александров, обвинен

...
Софийският градски съд остави в ареста охранителя Викторио Александров, обвинен
Коментари Харесай

Викторио: Дарина изтръгна Никол от мен! Следващото, което помня, е как бягам с пистолет

Софийският градски съд остави в ареста охранителя Викторио Александров, упрекнат в убийството на жена си и детето им, както и в насила на таксиметров водач, който отвлякъл с оръжие. С наведена глава и безмълвие той отговори на въпросите на публицистите какво го е подтикнало да извърши тежките закононарушения. По-късно пред арбитър Александров съобщи, че не помни какво тъкмо се е случило:

" Не мога да допускам, че съм го направил аз. Съжалявам за всяко едно мое деяние ". Според думите му избухнал скандал сред него и брачната половинка му Дарина, която не му е дала да вземе детето: " Следващото, което помня, е, че тичам. Бях с револвер "  А какво се е случило край Долни Богров, където бяха открити той и смъртоносно простреляното момиченце? " Видях светлина, чух викове. Нямам спомен какво стана. Никога не съм наранявал щерка си ", съобщи обвиненият. Той беше с превръзка на главата поради несполучлив опит за самоубийство.

Стана ясно, че преди убийството е написал писмо на родителите си, в което декларира желание да напусне страната. Майка му и татко му не разясниха случилото се пред медиите с претекста, че тече произвеждане, заяви btv.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР