Софийският апелативен съд отказа да пусне от ареста Клаудио Славчев

...
Софийският апелативен съд отказа да пусне от ареста Клаудио Славчев
Коментари Харесай

Оставиха в ареста двамата младежи, убили човек заради шише с ракия

Софийският апелативен съд отхвърли да пусне от ареста Клаудио Славчев и Николай Господинов, арестувани за нанесения побой, при който умря 59-годишният Борислав Борисов. Тежкото престъпление е осъществено в село Гъмзово до Видин на 1 януари.

Съдът не почете жалбите на двете момчета, с които те желаят да излязат от ареста. Обвиненията им са за тежко съзнателно закононарушение с социална заплаха, записаха магистратите в претекстовете си.

Те бяха задържани на 2 януари. Освен двамата, имаше арестувани още едно момче - на 10 години, само че то остава под полицейска протекция.

Според прокуратурата п очиналият мъж е бил удрян с дървени предмети, ритан е, удрян е с юмруци, а действието е съзнателно. Младежите са родственици и известни на полицията с редица домови обири, оповестиха власите във Видин. Побоят над мъжа е станал след скандал за шише ракия. 

Непълнолетните са признали за побоя и описаха пред проверяващите, че спорът е зародил, тъй като купували ракия от 59-годишния мъж, която не им харесала, решили да я върнат и да си вземат дадените за нея пари. Побоят е станал след приложимост на огромно количество алкохол от децата , като най-вероятно момчетата са почнали да пият още в новогодишната нощ, в идващите дни са чествали рожден ден на едно от тях и са траяли да използват алкохол.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР