Софийски градски съд с решение за конгреса на БФС, какво

...
Софийски градски съд с решение за конгреса на БФС, какво
Коментари Харесай

Софийски градски съд с решение за конгреса на БФС, какво е то?

Софийски градски съд с решение за конгреса на БФС, какво е то? Съдът анулира решението на Търговския указател, който през предходната седмица отхвърли да впише решението на Изпълкома на футболния съюз от 6 декември предходната година за осъществяване на ексклузивен конгрес през март 2024 година.

Подалият оставка като президент на БФС Борислав Михайлов пусна тъжба до Софийски градски съд и през днешния ден той се произнесе в негова изгода.

„ Отменя по тъжба на БФС отвод на длъжностно лице при Агенцията по вписвания, предписан по заявление за оповестяване на акт по партидата на сдружението – покана за привикване на общо заседание (конгрес) на членове на БФС.

Указва на Агенцията по вписвания да разгласи партидата на БФС покана за привикване на конгрес, който да се организира на 15.03.2024 година “, се споделя в решението на съда.

Манол Иванов е петият претендент за президент на БФС, стана ясно от подкаста на сътрудника Кирил Лулев. Освен него, кандидатурата си са оповестили още Димитър Бербатов, Георги Градев, Христо Крушарски и Илиян Стоянов – Коловати, напомня SafeNews.

Иванов е роден през 1964 година в София е младеж на Левски. Той е наследник на легендата на „ сините “ Александър Манолов и има юридически обучение. От 2020 до 2021 година е изпълнителен шеф на Нефтохимик Бургас. Сега се е насочил към лидерската позиция в БФС и ще бъде един от сериозен претендент за поста.

Димитър Бербатов и Георги Градев започнаха с подмятанията един против различен в своите изявления. Крушарски в своя живописен жанр не остана по-назад след гръмки изяви в медиите. Очакваме да забележим Иванов и Коловати под светлините на прожекторите.

Източник: topsport

Още вести четете в категории Крими & Темида и Спорт.

 

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР