Софийски градски съд наложи най-тежката мярка за неотклонение „задържане под

...
Софийски градски съд наложи най-тежката мярка за неотклонение „задържане под
Коментари Харесай

Съдът попари садиста гей, заклал любовника си в Борисовата градина

Софийски градски съд наложи най-тежката мярка за неотклонение „ задържане под стража “ на 33-годишния Милчо Недялков Ангелов, умъртвил брутално 48-годишен скитник в Борисовата градина, написа "Монитор ".

Причината за решението на съда е, че са налице задоволително доказателства за осъществяването на убийството - огромна част са свидетелски от очевидеца, подал сигнала на 112. Също по този начин има заплаха Милчо да се укрие или да извърши наново закононарушение.

Наложеното му наказване е за ликвидиране с особена свирепост. Клошарят нанесъл рани на 48-годишната жертва в региона на тила, шията и гръдния панер, отстранил половите му органи, а когато органите на реда се отзовали на сигнала намерили натрупа със стърчащ от гърлото му нож.

33-годишният мъж е от Кюстендил, по персонална карта е посочен адрес, на който той не живее. Той е с обучение до шести клас, а пред съдията не уточни вярната си рождена дата. Твърди, че е безприютен.

Пред служебния си юрист той изясни преди съвещанието, че е работил при самоотбрана, когато е увеличен спор сред двамата.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР