Софийската районна прокуратура няма да образува досъдебно производство за упражнено

...
Софийската районна прокуратура няма да образува досъдебно производство за упражнено
Коментари Харесай

Официално: Прокуратурата обяви наистина бита ли е Димитрова след показания на свидетел

Софийската районна прокуратура няма да образува досъдебно произвеждане за упражнено принуждение против актрисата Диана Димитрова от сътрудника ѝ Юлиян Вергов.
Решението на прокурор Иво Боев е, че не са събрани задоволително доказателства за осъществено закононарушение от общ темперамент, заради което преписката се приключва. Постановлението за отвод е с дата 1 март т.г. и бе оповестено от актрисата в профила ѝ във Facebook.
„ По преписката не се събраха данни за отправени закани или осъществена насила от съответни лица против личността на Диана Димитрова “, написа още прокурор Боев.
Според СРП едностранни са и изказванията за лицето, предизвикало пострадванията по тялото на актрисата. Димитрова твърди в сигнала си, че това е Юлиян Вергов.
„ Действително в сегашния проблем се открива, че по тялото на Диана Димитрова има породени мекотъканни контузии – оток и кръвонасядания в региона на лява предно-странична част на лицето и лява раменница…
Ако се одобри, че причинител на действието се явява фактически лицето Юлиян Вергов, то следва да се уточни, че поради връзките, които имат двамата, изрично се отхвърля опцията пострадвания да са породени по хулигански подбуди. Т.е загражда се опцията действието да се квалифицира като закононарушение “, написа още в постановлението.
А от изключителна значимост били думите на Велина Павлова, която е художник-костюми на сериала „ Откраднат живот “, по време на чиито фотоси се разиграва и въпросната преживелица. Павлова опровергава декларираното от актрисата, че по нейна молба е напуснала помещението, в което са се намирали тримата – Павлова, Димитрова и Вергов и по този начин в действителност се е трансформирала в директен очевидец на сцената.
Според художничката на костюмите на продукцията на първо време в помещението влиза Вергов, а след него идва и актрисата, която плачела и била с размазан грим. Докато артистът се преобличал Диана Димитрова, очевидно смутена, се вкопчила в него, хванала го за облеклата и почнала да му се извинява.
На Павлова ѝ е направило усещане, че артистът мълчи и не желаел да приказва с Димитрова. След което я избутал встрани, а Димитрова залитнала по посока на щендерите с облекла и паднала на пода сред тях.
„ След рухването върху нея се стекли някои от костюмите на продукцията “, написа още в постановлението. Вергов излязъл от стаята, а самата Павлова отишла при актрисата, с цел да ѝ помогне и да я попита по какъв начин се усеща. Последвалият отговор от смутената Димитрова, която се държала за лицето гласял, че Юлиан Вергов я е „ ритнал с крайник в лицето “.
Павлова се изненадала от чутото и изрично декларирала, че това не е правилно, защото самата тя е станала директен очевидец на случилото се.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР