Софийската градска прокуратура поиска от ЦИК да бъде свален имунитетът

...
Софийската градска прокуратура поиска от ЦИК да бъде свален имунитетът
Коментари Харесай

Прокуратурата поиска имунитета на кандидат-депутата, търгувал със зелени сертификати

Софийската градска прокуратура изиска от ЦИК да бъде свален имунитетът на   Величко Георгиев . В последните дни стана ясно, че той взе участие в скица за издаване на документи за имунизиране.

" В хода на следствието са събрани доказателства за това, че на 02.11.2021 година в София В. Г. е оказал помощ да бъде публикуван Цифров Коронавирус документ на Европейски Съюз за приключен имунизационен курс при еднодозови ваксини и по този начин е нарушил правила, издадени срещу разпространението или появяването на заразна болест по хората, а точно Заповед на министъра на опазването на здравето от 31.05.2021 година В.Г. е направил действието по време на зараза, обвързвана със смъртни случаи. В.Г. е работил в качеството на помощник като съзнателно е улеснил осъществяването на закононарушението ", пишат от прокуратурата.
 Кандидат-депутат от НФСБ ще бъде изключен от партията поради съмнение, че е в основата на скица със зелени документи Кандидат-депутат от НФСБ ще бъде изключен от партията поради съмнение, че е в основата на скица със зелени документи
" Лицето, забъркано в схемата с подправени документи, която разкри екип на NOVA, беше открито. То е с имунитет, защото е претендент за...

Фалшивите документи се издавали единствено за два дни, а дневно се издават сред 15 и 30 неистинен документа единствено от един доктор. В схемата са старша сестра в столичната 12-та поликлиника и с персонална лекарка.

Освен Георгиев, с кандидат-депутатския си имунитет ще се елементарни и Валентин Велев , който е е претендент от Коалицията " Патриотичен фронт ", в която вземат участие НФСБ в Сливен. Велев беше заловен, че.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР