Софийската градска прокуратура определи за незаконни претърсванията и изземванията от

...
Софийската градска прокуратура определи за незаконни претърсванията и изземванията от
Коментари Харесай

ОБЗОР: Арестът на Борисов – незаконен, екшън пред съда в Пловдив

Софийската градска прокуратура дефинира за противозаконни претърсванията и изземванията от Бойко Борисов, Владислав Горанов и Севделина Арнаудова в досъдебното произвеждане. Поради това през днешния ден в Софийски градски съд обявиха, че няма потребност се произнасят.

По-късно стана ясно, че Софийска градска прокуратура стартира следствието против Бойко Борисов, Владислав Горанов и Севдалина Арнаудова изначало. СГП е упълномощила случая на следователи в следствения отдел към СГП, които да валидират осъществените досега " от незапознат орган процесуални дейности ".

Две ромски семейства от квартал Столипиново си спретнаха меле пред Съдебната плата в Пловдив.. Причината за физическата кавга, стигнала до пукотевица с газов револвер, се оказа дело за попечителски права над дете, до момента в който трае бракоразводно дело.

Иван Демерджиев е новият заместник-министър на вътрешните работи. Той е бил назначен със заповед на премиера Кирил Петков. Пловдивският юрист бе министър на правораздаването в служебния кабинет на Румен Радев.

Как се прави промяната в Министерство на вътрешните работи? Илюстрация на промените и съкращенията в полицията е историята на 58-годишния Николай Драгинов от ОД Министерство на вътрешните работи - Пловдив.

Пловдивският съд наложи най-тежката мярка за неотклонение „ задържане под стража” на Стоил Терзиев, който преби жестокo татко си в пловдивското село Неделево. В следствия на побоя, по-възрастният мъж умря в болничното заведение.

5 години ще прекара в пандиза Черната вдовица Бойка Янушева, която бе наказана през днешния ден за пране на 3 милиона лв.. Съучастникът й Слейман Хамед бе наказан на 6 години и 8 месеца

С началото на Пролетта рокерите от цялата страна се събраха още веднъж за обичайното си шествие. Те откриха мотосезона с доста музика и плач на мотори.

Едва 21% от пловдивчани са подготвени да се включат в огромната акция по разчистване на града, оповестена за 2 април.

Община Пловдив ще би трябвало да пусне за трети път социална поръчка за настоящи поправки на пътища, алеи и настилки за три региона, стана ясно при представянето на бюджета. Причината за това е решение на Върховен административен съд, с което се приключва процедурата за поправки на стойност от 3 млн. лв. без Данък добавена стойност за регионите „ Западен”, „ Централен” и „ Южен”. Тя бе пусната през септември, като през октомври комисия към Община Пловдив избра единственият участник в процедурата – „ Драгиев и Ко”.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР