Софийска районна прокуратура внесе обвинителен акт в съда срещу 24-годишна

...
Софийска районна прокуратура внесе обвинителен акт в съда срещу 24-годишна
Коментари Харесай

24-годишна на съд, била се със служители на магазин, за да не си сложи маска

Софийска районна прокуратура внесе обвинителен акт в съда против 24-годишна жена за осъществени хулигански дейности и причиняване на телесна щета на повече от едно лице, оповестиха от обвиняването.

На 31 октомври към 19,30 часа обвинената К.Л. влезнала в магазин на огромна верига на бул. „ Никола Мушанов “ в София, без наложителната защитна маска против разпространяването на КОВИД-19.

След като заместник-управителят на магазина й направил забележка, тя почнала да го наскърбява и му нанесла удар с ръка в региона на лицето, по-късно го блъснала и с пластмасова бутилка от безалкохолно. Обвиняемата нападнала и различен чиновник на магазина като го блъснала с пестник в лицето.

Я.Г., която била клиент в магазина и станала очевидец на действията на К.Л., й направила забележка, че е без маска, а 24-годишната жена я блъснала в лицето, скубала я и я издрала с нокти. И на тримата потърпевши в резултат на ударите на К.Л. са породени леки телесни повреди.

По време на разправията обвинената обиждала П.Х., Я. Г. и И.Ц. и съборила изложена за продажба стока по рафтовете на магазина, замерила П.Х. с тарелка с риба, като това е осъществено в магазин в наличието на чиновници и клиенти.

По случая е формирано досъдебно произвеждане. В хода на следствието са направени експертизи и са разпитани очевидци.

Предстои делото против К.Л. да продължи в Софийски областен съд./offnews.bg
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР