Софийска районна прокуратура повдигна обвинение на 17-годишен чуждестранен гражданин, който

...
Софийска районна прокуратура повдигна обвинение на 17-годишен чуждестранен гражданин, който
Коментари Харесай

Ето кого обвиниха за намушкания младеж в столицата


Софийска районна прокуратура повдигна обвиняване на 17-годишен задграничен жител, който нощес намушка с нож 16-годишно момче на столичната улица " Пиротска ", осведоми БНР. Обвиняемият е със статут на емигрант, няма непрекъснат адрес в България. С оглед заплахата да се укрие причинителят е задържан за 72 часа с прокурорско разпореждане. 

На 23.09.2022 година  на ул. " Пиротска “ обвиненият Б.А. посредством нанасяне на удар с нож в региона на корема на К.В., му е предизвикал телесна щета, показват от прокуратурата. 
-->
Софийската районна прокуратура ще вземе всички нужни ограничения причинителят на действието да понесе плануванаъа в закона отговорност. " Към сегашния миг е арестувано едно лице, което не е български жител, повдигнато му е обвиняване за осъществена междинна телесна щета ", заяви на брифинг прокурор Георги Иванов при Софийската районна прокуратура във връзка случая:

" Ножът е конфискуван. Назначена е експертиза, от която следва да се откри дали кръвта по ножа е на потърпевшия, както и да се откри дали възможният причинител е оставил свои следи, епителни кафези, по дръжката на ножа ". 

" Искам да заявя, че в хода на следствието са били арестувани и други български жители, които след това са разпитани като очевидци и са били освободени. Предстои да бъдат открити и още очевидци, които не са били открити от органите на Министерството на вътрешните работи към сегашния миг. Не са събрани доказателства други лица да са взели участие в осъществяването на действието. Събрани са доказателства за присъединяване на едно-единствено лице към нанасянето на телесна щета “, допълни прокурор Иванов.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР