Софиянец се опитва да открие открие жена, използвайки помощта на

...
Софиянец се опитва да открие открие жена, използвайки помощта на
Коментари Харесай

Шофьорка блъсна кола няколко пъти и потегли. Издирват я ВИДЕО

Софиянец се пробва да открие открие жена, употребявайки помощта на Министерство на вътрешните работи и обществените мрежи. Причината?

Шофьорката блъснала паркираната му кола, а случаят е сниман на камерата на видеорегистратор. Ситуацията се разиграла на ул. " Ген. Суворов " 11 в " Бъкстон ".

Според пострадалия, дамата напуснала произшествието, като не оставила координати за контакт. На фрагментите от видеорегистратора е запечатана и случката. Ударите били по време на маневрите при паркирането, а мъжът прецизира,че вредите по колата му " не са дребни ".

Той добавя, че е подаден сигнал към Министерство на вътрешните работи, а на чиновниците на реда са предоставени и записите.

Вижте цялата история, споделена в мрежата:

" Много апелирам, въпросната,най-вероятно пияна или дрогирана, дама от записите да се разпознае.

Блъска ме три пъти, до момента в който се пробва да паркира, качва се по бордюра. Накрая слиза, взима си децата от учебното заведение и най-спокойно си потегля без да остави записка за контакт.

Тъй като вредите по колата ми не са дребни е подаден сигнал в полицията, записите са предадени на КАТ и сега дамата се търси с цел да ѝ бъде отнета книжката.

Инцидентът стана на ул. " Ген. Суворов " 11 в " Бъкстон ". "



Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР