*** София Изплащането на пенсиите и добавките към тях за март т.г.

...
***
София
Изплащането на пенсиите и добавките към тях за март т.г.
Коментари Харесай

Предстоящи събития в страната на 7 март 2022 г.

***

София

Изплащането на пенсиите и добавките към тях за март т.г. ще се извърши в интервала сред 7 март (понеделник) и 21 март (понеделник).

***

София

От 10:00 ч. Конфедерацията на самостоятелните синдиката в България, в партньорство с Комисията за равнопоставеността, фамилията, дамите и децата към КНСБ и Фондация „ Фридрих Еберт “ провеждат Дискусионен конгрес „ Равнопоставеност на половете на работното място в изискванията на Ковид-19 пандемия. Форумът ще бъде открит от президента на КНСБ Пламен Димитров и Жак Папаро, шеф за България на Фондация „ Фридрих Еберт “.

***

София

От 11:00 ч. в зала 11, във ВВМУ „ Н. Й. Вапцаров “ ще се организира конференция „ Иновации и напредък “. Участие във форума ще вземе министърът на нововъведенията и растежа Даниел Лорер. Преди началото на конференцията е планувано време за изказване от министъра и въпроси от медиите.

***

София

От 12:00 ч. в централата на Политическа партия АБВ на улица „ Врабча “ 23 ще се организира конференция на тематика: „ Системно нарушаване от страна на министъра на енергетиката на Плана за деяние при изключителни обстановки. “

***

София

От 15:00 ч. в Българска телеграфна агенция София ще се организира изключителна конференция на Възраждане: Ексклузивно от Украйна.

***

Варна

Oт 10:00 ч. в зала 1 (академична постройка на ИУ – Варна) и онлайн посредством Гугъл Meet, стопански университет – Варна провежда кръгла маса на тематика „ Интелигентен туризъм: провокации пред научните проучвания и образованието на фрагменти. Кръглата маса се организира за да се дискутират главните провокации пред развиването на туризма в България и света, решенията посредством нововъведения и вложения в изследователска активност и образование на фрагменти в сектора, с цел да бъде българският туристическия бизнес конкурентоспособен, новаторски и цифровизиран.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР