София. Здравен информационен център Медикъл Караджъ“ ООД се гордее, че

...
София. Здравен информационен център Медикъл Караджъ“ ООД се гордее, че
Коментари Харесай

Здравен информационен център „Медикъл Караджъ“ ООД разполага с официален лицензиран сертификат за извършване на здравен туризъм

София. Здравен информативен център „ Медикъл Караджъ “ ООД се гордее, че разполага с формален лицензиран документ за осъществяване на здравен туризъм в сходство с всички условия и наредби от интернационалните институции, подпомагащи здравния туризъм. Това оповестиха от Здравен информативен център „ Медикъл Караджъ “ ООД .

Често понятието „ здравен туризъм “ бива тълкувано неверно от хората, които натъртват повече на думата „ туризъм “. За нас приоритет е думата „ здраве “. Основната цел на Здравен Информационен Център „ Медикъл Караджъ “ е да даде на своите пациенти превантивни здравни грижи и качествена здравна помощ. Ние имаме вяра, че персоналният избор на пациентите ни би трябвало да се основава на тяхната осведоменост и да бъде подсилен от способените отзиви на експерти в другите медицински области. От първия контакт на пациентите с нас до диагностицирането и предприемането на лекуване, ние поставяме непрекъснати грижи за тяхното успокоение и сигурност. Подхождаме самостоятелно към всеки пациент, с цел да можем да предоставим друг метод, деликатно съгласуван с потребностите и спецификите на съответното заболяване. Здравен информативен център „ Медикъл Караджъ “ има построени дългогодишни взаимоотношения със своите сътрудници, което ни дава опция за еластичност и бърза реакция в случаите, в които се постанова неотложна помощ.
Пациентите от България най-често избират да се лекуват в Турция заради географската непосредственост, високото равнище на медицинските услуги и цените, които са относително по-ниски от тези в Западна Европа. Често имаме и пациенти, насочили се към Кипър и Украйна за превъзмогване на репродуктивни проблеми и прекосяване през донорски стратегии.

Пациентите ни с онкологични болести от време на време избират лекуване в Израел или Испания, Чехия.
Редица от изтъкнатите експерти, които практикуват в лечебните заведения,с които работим, по наша покана и по отношение на самодейността ни „ Информирай се в точния момент “, гостуват в офисите на ЗИЦ „ Медикъл Караджъ “ в България, където съветват изцяло гратис пациентите, поискали да получат мнение на място.
Обръщайки се към нас, всеки пациент получава цялостна информация за нас и методите ни на работа.

Първо правим консултация с него за здравословните му проблеми, пожелаваме нужните медицински документи и клинични проучвания. При нужда, от превод на документи на непознат език, се обръщаме към фирма-партньор, която легализира и превежда документите на преференциални цени. Документите се насочват по наша преценка за разглеждане в лечебни заведения, профилирани в лекуване на съответното заболяване и след разискване на случая с медицинските екипи, предлагаме една или няколко благоприятни условия за деяние. От изключителна значимост за нас е опцията за осведомен избор на пациентите, когато вземат решение за здравето си и точно за това им предоставяме такава!

При предпочитание за лекуване, организираме дата за обзор и проучвания, съгласно пациента и заетостта на експертите. Също по този начин организираме превоза, хотелското настаняване, осигуряваме вътрешните прехвърляния и преводачи, които да бъдат непрекъснато до пациента, с цел да се отстрани неудобството от езиковата преграда и с цел да бъдем сигурни,че всяка една потребност на нашите пациенти е разбрана и взета под внимание. След прегледа, се пристъпва към лекуването по авансово направения проект, по време на което нашият екип е неразделно до пациентите. След лекуването и престоят в болничното заведение, пациентите се завръщат в България.

Нашата работа не стопира до тук. Държим на двустранната връзка с пациентите, тъй като възстановителният интервал е извънредно значим. Искаме да сме наясно за положението на пациента във всеки стадий от неговото лекуване и възобновяване, както и да бъдем сигурни,че той се усеща спокоен и знае, че има към кого да се обърне при зародили въпроси или терзания по отношение на здравословното си положение.

За да се случи всичко това, и по-точно, с цел да се получи в действителност добре, Управителят на ЗИЦ „ Медикъл Караджъ “ ООД - Звезделина Лютфи е на мнение, че макар прочувственото и физическо безсилие след дългите диалози с пациенти, изпълнени с безизходност, човек би трябвало да намира сили да си свърши работата до дъно, тъй като „ Ако си свършите добре работата, това най-често значи ЖИВОТ. “

Здравен информативен център „ Медикъл Караджъ ” не е просто медиатор! Ние построяваме нов път за един по-добър и здравословен метод на живот! Доброто здраве е задача допустима!

Свържете се със ЗИЦ “Медикъл Караджъ “.Можете да ни откриете по телефона и онлайн:
0895770869;
0879977402;
0878500940;
e-mail: [email protected]
website: www.medikara.bg
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР