София. Заместник-министърът на вътрешните работи Милко Бернер, директорът на ГД

...
София. Заместник-министърът на вътрешните работи Милко Бернер, директорът на ГД
Коментари Харесай

Зам.-министър Милко Бернер поздрави победителите в Международния конкурс за детска рисунка „С очите си видях бедата”

София. Заместник-министърът на вътрешните работи Милко Бернер, шефът на Групово дело „ Пожарна сигурност и отбрана на популацията ” основен комисар Николай Николов и Таня Досева, шеф на Националния замък на децата поздравиха и наградиха спечелилите в заключителния стадий на Международния конкурс за детска рисунка „ С очите си видях бедата ”. Това оповестиха от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи .
Проявата се организира с поддръжката на Секретариата на Откритото частичното съглашение за огромните опасности към Съвета на Европа (EUR-OPA). Организатори са Групово дело ПБЗН, Министерството на образованието и науката и Националния замък на децата.
Зам.-министър Бернер поздрави децата, взели участие в самодейността и изрази възхищението си от умелия почерк на дребните създатели, уловили трагични моменти при осъществяването на избавителни действия посредством изразните средства на художественото изкуство. Той им пожела в никакъв случай да не губят своето ентусиазъм. Всички наградени деца получиха грамоти и предметни награди, обезпечени от Главна дирекция „ Пожарна сигурност и отбрана на популацията ".
За първа година в интернационалния раздел на състезанието за детска рисунка участваха възпитаници от Гърция и Азърбайджан. До в този момент в проявата със свои произведения са се включвали и деца от Сърбия, Пакистан, Малайзия, Филипини, Индонезия, Китай, Иран, Ирак и Индия.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР