София. Тръгваме на тези избори с нови сили и нова

...
София. Тръгваме на тези избори с нови сили и нова
Коментари Харесай

Корнелия Нинова, БСП: Тръгваме на тези избори с нови сили и нова енергия в голямото ляво обединение с две цели - промяна и стаблиност

София. Тръгваме на тези избори с нови сили и нова сила в огромното ляво обединяване с две цели - смяна и стаблиност. Това сподели водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова пред публицисти откакто коалиция " Българска социалистическа партия за България " се записва в ЦИК, съобщи кореспондент на Агенция " Фокус " .
" Вече сме подготвени с водачите. Тръгваме проведени и готови за тези избори с две цели: първата е смяна и втората е непоклатимост ", разяснява Корнелия Нинова.

" Ако на предходните избори се реализира задача за събаряне на ГЕРБ от власт и начало на смяната, то тази смяна би трябвало да се продължи, само че към този момент да се предложи с какво да бъде сменен моделът на ГЕРБ и кой може да го направи, кой има проект, кой има ясна визия по какъв начин да се случи, кой има хората, които да го създадат. Второто е сабилност, тъй като след тези избори би трябвало да имаме едно устойчиво ръководство, което като се изключи че би трябвало да продължи смяната, би трябвало да подсигурява сигурност на хората. Да сложим завършек на политическата рецесия, с цел да стартираме да работим по икономическата и обществената ", сподели още Нинова.

По думите й въпросът е освен желая смяната, а кой може да я направи и по какъв начин да я направи. " Ние тръгваме с тази упоритост, че можем. Имаме доста ясно написана стратегия, малко по малко. Имаме хората, имаме огромното ляво обединяване, т.е. с още по-големи сили тръгваме за тези избори. Така че триумф на всички ", добави още Корнелия Нинова.
Деница КИТАНОВА
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР