София. Столична община организира контактен център при ремонта на ул.

...
София. Столична община организира контактен център при ремонта на ул.
Коментари Харесай

Малина Едрева, Столична община: Организираме контактен център при ремонта на ул. „Граф Игнатиев“, където гражданите могат да получат информация за ремонтните дейности

София. Столична община провежда контактен център при ремонта на ул. „ Граф Игнатиев “, където жителите могат да получат информация за ремонта. Това сподели пред публицисти ръководителят на групата на ГЕРБ в Столичния общински съвет Малина Едрева, съобщи кореспондент на Агенция „ Фокус “ .
„ Ние сме в деен разговор с представителите от бизнеса, които несъмнено са обезпокоени и притиснати от дългия ремонт, който се прави в този сектор. Преди всичко желая да изразя състрадание за положението, в което се намират. Това, което направихме за тях е да организираме контактна група, с която ще споделяме всяка седмица. Организирахме контактен център, който е на мястото на строителната площадка всеки четвъртък от 10.45 часа, проектантът, дружно със строителя дават отговор на въпроси “, уточни още Едрева. Тя изясни, че най-честите запитвания от страна на жителите са свързани със периодите на довеждане докрай на плана. Малина Едрева сподели също, че скоро стартира поетапно унищожаване на загражденията към обекта. „ Целта е да улесним логистиката по предвиждането и достъпа на комерсиалните площи на бизнеса “, разясни още тя. По думите й Столична община е спомогнала за основаване на спомагателна осведоменост за комерсиалните предприятия наоколо до ремонта.
По думите й общината ще стартира и възстановяване на тротоарите до самите търговски обекти.
Даяна ДЮЛГЕРОВА
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР