София. Софийска вода временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части

...
София. Софийска вода временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части
Коментари Харесай

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата

София. Софийска вода ” краткотрайно ще прекъсне водоснабдяването в някои елементи на столицата на 5 септември. Това оповестиха от пресцентъра на сдружението.
Във връзка с осъществяване на строително-монтажни работи на ул. 108 кв. „ Обеля “ II, се постанова прекъсване на водоподаването от 9:00 до 17:00 часа на клиентите на „ Софийска вода ”, живеещи в региона на:
бл. 268, бл. 269, бл. 271, бл. 273, бл. 272, ул. 275
При дълготрайност на строително-ремонтните действия над 12 часа „ Софийска вода ” ще обезпечи различно водоснабдяване с водоноска на адрес: пред 30 ДКЦ.
Във връзка с замяна на сградно водопроводно отклоняване на ул. „ Св. св. Кирил и Методий “, с. Иваняне община „ Банкя “, се постанова прекъсване на водоподаването от 9:30 до 16:30 часа на клиентите на „ Софийска вода ”, живеещи в региона на: с. Иваняне.
При дълготрайност на строително-ремонтните действия над 12 часа „ Софийска вода ” ще обезпечи различно водоснабдяване с водоноска на адрес: на площада на с. Иваняне.
Заради замяна на сградно водопроводно отклоняване на ул. „ Уилям Гладстон “, Център, се постанова прекъсване на водоподаването от 9:00 до 18:00 часа на клиентите на „ Софийска вода ”, живеещи в региона на:
по ул. „ Уилям Гладстон “ от бул. „ Витоша “ до ул. „ Ангел Кънчев “.
При дълготрайност на строително-ремонтните действия над 12 часа „ Софийска вода ” ще обезпечи различно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „ Уилям Гладстон “ ъгъла с ул. „ Христо Белчев “.
Поради реорганизация на махленски тръбопровод на ул. „ Старата чешма “ в с. Лозен, се постанова прекъсване на водоподаването от 9:00 до 17:00 часа на клиентите на „ Софийска вода ”, живеещи в региона на:
по ул. „ Варовита “ от ул. „ Старата чешма “ до ул. „ Маркова морава “.
При дълготрайност на строително-ремонтните действия над 12 часа „ Софийска вода ” ще обезпечи различно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „ Варовита “.
Във връзка с реорганизация на махленски тръбопровод на ул. „ Враня “ жк. „ Банишора “, се постанова прекъсване на водоподаването от 9:00 до 20:00 часа на клиентите на „ Софийска вода ”, живеещи в региона на:
по ул. „ Враня “ от ул. „ Димитър Петков “ до ул. „ Перник “.
При дълготрайност на строително-ремонтните действия над 12 часа „ Софийска вода ” ще обезпечи различно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „ Враня “ ъгъла с ул. „ Перник “.
Заради диагностика на махленски тръбопровод в кв. „ Абдовица “, се постанова прекъсване на водоподаването от 9:30 до 21:30 часа на клиентите на „ Софийска вода ”, живеещи в региона на:
№226, №227, №228, №229, №230, №225, №231, №233, №240, №234, №235, №236, №237, №238.
При дълготрайност на строително-ремонтните действия над 12 часа „ Софийска вода ” ще обезпечи различно водоснабдяване с водоноска на адрес: кв. „ Абдовица “ №241.
Във връзка с замяна на сградно водопроводно отклоняване на ул. „ Първа Българска войска “, кв. „ Военна рампа “, се постанова прекъсване на водоподаването от 9:00 до 19:00 часа на клиентите на „ Софийска вода ”, живеещи в региона на:
по ул. „ Проф. Иван Георгов “ от ул. „ Локомотив “ до река „ Суходолска “.
При дълготрайност на строително-ремонтните действия над 12 часа „ Софийска вода ” ще обезпечи различно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „ Проф. Иван Георгов “ ъгъла с ул. „ Локомотив “.
Ремонтните действия ще обезпечат по-добро ръководство на водопроводната мрежа като оптимално се лимитират зоните на възможни бъдещи нарушавания на водоснабдяването.
Засегнатите от спирането на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода ” АД на телефон 0800 12121 или да наблюдават за развиването на всички настоящи теренни действия в действително време посредством Виртуалния информативен център на сдружението тук.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР