София. Софийска градска прокуратура (СГП) постигна наказание от 4 години

...
София. Софийска градска прокуратура (СГП) постигна наказание от 4 години
Коментари Харесай

Софийски градсаки съд налоби наказание от общо шест години затвор на обвиняем за държане с цел разпространение на наркотици за близо 14 хил. лв.

София. Софийска градска прокуратура (СГП) реализира наказване от 4 години „ отнемане от независимост “ при първичен непоколебим режим по отношение на подсъдимия Д. В., на 48 години, упрекнат за: държане без съответно позволение в съучастничество и за разпространяване на високорискови наркотични субстанции на стойност 13 933.26 лева; за държане без съответно позволение в съучастничество и за разпространяване на прекурсори за произвеждане на наркотични субстанции на стойност 1439.20 лв. и за причиняване на лека телесна щета на полицейски чиновник, при осъществяване на отговорностите му. Това оповестиха от пресцентъра на СГП .

Подсъдимият следва да изтърпи общо 6 години „ отнемане от независимост “, откакто Софийски градски съд (СГС) му наложи общо наказване от 4 години „ отнемане от независимост “ за трите закононарушения и приведе в осъществяване друго наказване „ отнемане от независимост “, наложено на Д. В. по присъда, постановена през 2010 година

Делото в Софийски градски съд е формирано по обвинителен акт на СГП против Д. В. за закононарушение по член 354а, алинея 1, изр. 1, прочие 4, алт. 1 вр. член 20, алинея 2 вр. с алинея 1 от НК; закононарушение по член 354а, алинея 1, изр. 2, прочие 1 вр. с член 20, алинея 2 вр. с алинея 1 от Наказателен кодекс и закононарушение по член 131, алинея 2, прочие 4, т. 4 вр. член 130, алинея 2 от Наказателен кодекс.

Присъдата на Софийски градски съд не е дефинитивна и може да се апелира и стачкува пред Софийски апелативен съд.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР