София. Ще продължим упорито да работим по разследването на АМ

...
София. Ще продължим упорито да работим по разследването на АМ
Коментари Харесай

Бойко Рашков: Ще продължим упорито да работим по разследването на АМ „Хемус“, това ще доведе до някои промени в бъдеще в състава на някои парламентарни групи

София. Ще продължим настойчиво да работим по следствието на Автомагистрала „ Хемус “, това ще докара до някои промени в бъдеще в състава на някои парламентарни групи. Това сподели пред публицисти министърът на вътрешните работи Бойко Рашков, който е номиниран за министър на същото ведомство в новия кабинет, след представянето на проектокабинета, съобщи кореспондент на Агенция „ Фокус “ .

Според Рашков целите в работата на Министерство на вътрешните работи през идващия мандат включват и следствията по огромни планове, които са стартирани преди няколко години, включително и Автомагистрала „ Хемус “. „ Ще продължим настойчиво да работим, в това число и през днешния ден работим по следствието. Струва ми се, че това ще докара до някои промени в бъдеще. Надявам се да реализираме нужните резултати. Тези промени ще се отнасят и до състава на някои парламентарни групи “, добави той.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР