София. При проведена специализирана полицейска операция на територията на столицата

...
София. При проведена специализирана полицейска операция на територията на столицата
Коментари Харесай

МВР: Разкрити са две оранжерии за отглеждане на марихуана при специализирана полицейска операция на територията на столицата

София. При извършена профилирана полицейска интервенция на територията на столицата чиновници на отделите „ Криминална полиция ” и „ Разследване на общата престъпност ” при ГДНП са разкрити две оранжерии за развъждане на марихуана. Това оповестиха от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи . В акцията са взели участие и чиновници на Столичната дирекция на вътрешните работи.
Задържани са двама мъже с букви К. Г. (на 31 г.) и М. М. (на 24 г.), за които има данни, че се занимавали с развъждането и разпространяването на наркотичните субстанции.
В хода на процесуално-следствените дейности на адреси в квартал „ Разсадника “ са открити пространства, пригодени за развъждане на марихуаната. Оттам криминалистите иззели огромно количество зелена и суха растителна маса, както и разнообразни принадлежности - лампи, вентилатори, трансформатори за електрическа енергия и електронна везна.
По случая е формирано досъдебно произвеждане. На двамата мъже са повдигнати обвинявания. След приключване на 72-часовите ограничения за задържане, са им наложени непрекъснати ограничения за неотклонение “задържане под стража ”. Работата по случая продължава под наблюдението на прокуратурата.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР