София. Председателят на Народното събрание Цвета Караянчева връчи наградата Студент

...
София. Председателят на Народното събрание Цвета Караянчева връчи наградата Студент
Коментари Харесай

Председателят на Народното събрание Цвета Караянчева връчи наградата „Студент на годината за 2017”

София. Председателят на Народното събрание Цвета Караянчева връчи премията „ Студент на годината за 2017 ” на публична гала, на която бяха оповестени носителите на Националния приз „ Студент на годината ” на Националното посланичество на студентските препоръки. Това оповестиха от пресцентъра на Народното събрание.
Наградата получи Анна Мария Любчова – Атанасова от СУ „ Св. Климент Охридски “, компетентност „ Право “, която през 2017 година е взела участие от тима на Софийския университет в най-голямото интернационално съревнование по право на Европейския съюз.
" Тази вечер е празник на младостта, на гения, на творчеството, на изкуството и нововъведенията ", означи ръководителят на Народното събрание Цвета Караянчева в приветствието си към участниците и гостите на церемонията.
Тя поздрави всички наградени и номинирани студенти. Вие сте днешните будители – хората, заредени с сила, познание, гений и умения, означи тя. Благодарения на такива способни младежи като вас България ще продължи решително напред и ще пребъде, добави още ръководителят на Народното събрание. Цвета Караянчева им пожела да популяризират страната ни със своите триумфи и да предават своите познания и на идните генерации.
Целта на Националния приз „ Студент на годината ” е да отличи най-активните студенти във всички области на науката, изкуството и спорта. Той се присъжда за единадесети път. Награди получиха младежи, които учат в специалностите педагогичен науки, филантропични науки, обществени науки, икономически науки, правни науки, естествени науки, информатика и математика, механически науки, земеделски науки и ветеринарна медицина, опазване на здравето, спорт, изкуства, сигурност и защита, както и задграничен студент в България и докторант.
В церемонията участваха ръководители на парламентарни комисии и народни представители.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР