София. Председателят на Жени ГЕРБ Ирена Соколова, народният представител и

...
София. Председателят на Жени ГЕРБ Ирена Соколова, народният представител и
Коментари Харесай

Ирена Соколова пред Жени ГЕРБ - София: Работим в партньорство с гражданския сектор и жени-лидери

София. Председателят на Жени ГЕРБ Ирена Соколова, националният представител и член на НИС на ЖГЕРБ Милена Дамянова, градското управление на Жени ГЕРБ-София и координаторите на ЖГЕРБ от всички двадесет и четири региони в столицата обявиха, че не престават да работят по общи начинания и планове с представители на гражданския бранш и жени-лидери във всички сфери на обществото. Това оповестиха от пресцентъра на партията . „ Сега, вследствие на усилената ни работа, нашите начинания доближават до доста повече хора – до женски и джендър организации, до доста разнородни представители на гражданския бранш, а също и до неофициални групи от хора с близки до нашите дела “, сподели Ирена Соколова пред координационното годишно отчетно заседание на Жени ГЕРБ-София. Тя поздрави женската организация в София за това, че води деен разговор с гражданските организации и способства за образуване на необятна поддръжка за политиките на ГЕРБ и за устойчиви дела. „ Вие реализирате начинания и акции, които са работещи и имат социална поддръжка, което е извънредно значимо “, уточни Ирена Соколова.
„ Жени ГЕРБ-София реализира действителни действия, които освен подкрепят успеваемостта на законодателната активност, само че и влияят за смяна на средата, в която живеем “, сподели ръководителят на парламентарната Kомисия по обучение и просвета Милена Дамянова. Тя даде за образец акцията на ЖГЕРБ-София „ Наркотиците убиват “, която е ориентирана както към децата и учениците, по този начин и към родителите, учителите и цялото общество. По нейна самодейност ЖГЕРБ-София ще осъществят при започване на 2018 година кръгла маса, обвързвана със зависимостите и експанзията в актуалното общество.
Областния началник на ЖГЕРБ-София Ирина Йорданова уточни, че във всички огромни начинания и акции на клубната конструкция вземат участие като сътрудници представители на гражданския бранш и даде съответни образци за това. Тя посочи приноса и интензивността на районните координатори на ЖГЕРБ-София, както и отличното взаимоотношение в столичната дамска конструкция. Тя благодари на дамите от ГЕРБ-район „ Оборище “, в чийто клуб се организира събранието и коледното празненство.
Сред жените-лидери и ръководители на неправителствени организации, които взеха присъединяване в събитието или изпратиха поздравления към дамите от ГЕРБ – София бяха: Мариана Печеян – ръководител на Клуба на дамите мениджъри и бизнесмени в България; Виолета Иванова - президент на Лайънс Клуб „ София Витоша “; Радка Стаменова - ръководител на Българската асоциация на дамите предприемачи; Златина Русева – член на УС на АмЧам; Татяна Кметова – шеф на Центъра за проучвания и политики за жените; Бистра Илиева – ръководител на Зонта Клуб София; Илиана Стойчева – шеф на Българската платформа на Европейското женско лоби; Христина Братанова – началник на самодейността „ Моето здраве “ и доста други.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР