София. Отборите на Славия и ЦСКА се изправят днес от

...
София. Отборите на Славия и ЦСКА се изправят днес от
Коментари Харесай

Славия приема ЦСКА в първи полуфинал за Купата на България от 19:00 часа

София. Отборите на Славия и ЦСКА се изправят през днешния ден от 19:00 часа в първи полуфинален мач от шампионата за Купата на България. „ Червените “ ще бъдат за втори следващ мач без треньора си Стойчо Младенов, който изтърпява наказване от три срещи, откакто беше изпъден при успеха с 1:0 над Берое.

ЦСКА е настоящ притежател на трофея, само че се намира в положение на рецесия. Воденият от Стойчо Младенов отбор е отбелязал единствено един гол в последните си пет мача, а в последните си две гостувания от шампионата записа загуби с по 0:2 от пловдивските Ботев и Локомотив. В лагера на ЦСКА има напрежение и от Славия ще се опитат да се възползват, като вземат задатък преди реванша на 21 април.

Двубоят съответствува с 65-ия рожден ден на треньора Стойчо Младенов, който за четвърти път в кариерата си ще посрещне празника край тъчлинията. Статистиката сочи, че в досегашните три пъти той претърпява две загуби. Последният му подобен мач е от 2017 година, когато на рождения си ден отпред на казахстанския Кайсар (Кизилорда), Стойчо Младенов губи с 0:1 от Ордабаси.

В другия полуфинал на следващия ден по същото време ще играят Лудогорец и Левски.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР