*** София От 10.30 ч. в Гербовата зала на „Дондуков“

...
*** София От 10.30 ч. в Гербовата зала на „Дондуков“
Коментари Харесай

Предстоящи събития в страната на 23 декември

*** София

От 10.30 ч. в Гербовата зала на „ Дондуков “ 2 президентът Румен Радев ще удостои посланика на Република Турция у нас Хасан Улусой с медал „ Мадарски конник “ първа степен.

От 11.00 ч. в Българска телеграфна агенция ще бъде показан план „ Овластяване на хора с редки заболявания “.

От 19.00 ч. в спектакъл Азарян ще бъде показан концерт „ Спектакълът на ветровете “.

*** Бургас

От 16.00 часа в залата на Народно читалище „ Любен Каравелов 1948 “ в село Драганово ще се организира детско празненство „ Дядо Коледа идва “.

От 18.00 часа в залата на Опера в Бургас ще се организира взаимен концерт-спектакъл „ Зимна приказка “ на Професионален фолклорен отбор " Странджа " и достоверната кукерска група " Каваклии " от кв. " Долно Езерово ".

*** Варна

От 9.30 ч. в зала „ А “ в УМБАЛ „ Св. Марина “ ще се организира Ден на отворените порти и проява в Центъра по роботизирана хирургия.

От 11.00 до 12.00 часа в Зоопарк – Варна ще се състои празненство за посрещане на Дядо Коледа. Празненството ще се организира пред новото коледно дръвче на огромната поляна.

*** Видин

От 10.00 ч. във фоайето на 6 етаж в постройката на Община Видин коледарска група от НЧ „ Цвят-1870 “ ще поздрави по традиция общинското управление.

От 10.30 ч. на паркинга на административната постройка на Община Видин ще продължи раздаването на пакетите с дарения от Швейцария за обществено слаби хора от Общината.

*** Велико Търново

От 10.00 часа в зала 302 ще се състои конференция за представянето на плана „ Заедно против опиатите “ на интернационална конференция в Хелзинки /Финландия/. Проектът взаимна самодейност на Община Велико Търново, Превантивноинформационен център по наркомании, Дарителско съдружие " Св. Иван Рилски " и Областна дирекция на Министерство на вътрешните работи.

*** Добрич

От 10.00 ч. ще се организира коледен табла шампионат, проведен от Старейшини ГЕРБ.

От 11.00 ч. на пл. „ Свобода “ ще се организира празничен концерт на Духов оркестър – Добрич.

От 12.00 ч. в Кафене „ Стария Добрич “ ще се организира коледна работилница.

От 14.00 ч. в Народно читалище „ Романодром - 2002 година “ ще бъдат открити изложения за Коледа и Нова година.

От 16.00 ч. в Народно читалище „ Йордан Йовков – 1870 г “ ще се организира Коледен концерт на Инструментално дуо „ Валмас “.

*** Пловдив

В 13.00 часа в постройката на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи ще се организира брифинг във връзка със сигурността по време на празниците.

В 17.00 часа на пл. „ Ст. Стамболов “ ще се организира празничен коледен концерт на Студентска групировка „ Жарава “.

*** Стара Загора

От 18.00 ч. на сцената на Драматичния спектакъл солистът на фолклорен отбор „ Тракия “ – Пловдив Дарина Славчева ще означи 25 години на сцената.

*** Хасково

От 15.00 ч. в Регионален исторически музей - Хасково, ет. 2, експозиция " Нова история " ще бъдат връчени премиите от фотоконкурса „ На фокус: Магията на Хасково “.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР