София. Ние разбираме участието си в това правителство като продължение

...
София. Ние разбираме участието си в това правителство като продължение
Коментари Харесай

Корнелия Нинова, БСП: Ние разбираме участието си в това правителство като продължение на непрекъснатите ни 5-годишни усилия за промяна на модела на управление на ГЕРБ

София. Ние разбираме присъединяване си в това държавно управление като продължение на непрекъснатите ни 5-годишни старания за смяна на модела на ръководство на ГЕРБ. Това сподели водачът на Българска социалистическа партия и претендент за вицепремиер и министър на стопанската система Корнелия Нинова по време на дебата по избора на министър-председател и постоянен кабинет, съобщи кореспондент на Агенция " Фокус ".

" Водени от разбирането, че сега България е изправена най-малко пред три рецесии, водена от разбирането, че имате потребност от поддръжката на страната, от непоклатимост в България и сигурност във вашите фамилии, Българска социалистическа партия се включи интензивно в договарянията за сформиране на постоянно държавно управление и устойчиво болшинство в Народното събрание, които да стартират същинската смяна на досегашния модел на ръководство. Ние разбираме присъединяване си в това държавно управление като продължение на непрекъснатите ни 5-годишни старания за смяна на модела на ръководство на ГЕРБ.

Тя се обърна към Даниел Митов и съобщи, че с нищо не могат да ги уплашат, защото са чували по-страшни думи от тях.

" Днес с нови и по-слаби избрания няма по какъв начин да засегнете българските социалисти. Искам да поздравя господата Петков и Василев за напъните, които поставиха ", сподели още Корнелия Нинова. По думите й те са положили старания, самообладание и разсъдък, с цел да съберат четири партии.

" Благодаря на другите съдружни сътрудници, по тази причина че се вслушаха в нас, а просто одобриха нуждите на деня, нуждите на идващите 100 дни, нуждите на идващите 4, а за какво не и повече за България и българския народ ", съобщи още Корнелия Нинова.

Нинова уточни, че Българска социалистическа партия приема своето присъединяване като обществен поръчител за грижа за хората.

Деница КИТАНОВА
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР