София. На концерта Звездите на България – най-големите хитове“ ще

...
София. На концерта Звездите на България – най-големите хитове“ ще
Коментари Харесай

Йордан Караджов, музикант: На концерта „Звездите на България – най-големите хитове“ ще отпразнуваме усещането за вечността на музиката

София. На концерта „ Звездите на България – най-големите шлагери “ ще отпразнуваме чувството за вечността на музиката. Това сподели за дневния информативен блок „ Добър ден “ на Радио „ Фокус “ българският рок-музикант и фронтмен на група „ Сигнал “ Йордан Караджов във връзка събитието, което ще се организира на 16 декември в Зала 1 на НДК.

„ На концерта няма да съществуват възрастови бариери, тъй като шлагерите, които ще осъществим са надживели времето си. Да излезеш на сцената с Христо Кидиков или Мими Иванова, които са почнали своето професионално развиване преди повече от 50 години, е нещо необикновено. Най-хубавият подарък освен за публиката, само че и за самият актьор е това да се съберем в Зала 1 на НДК, с цел да отпразнуваме това чувство за вечността на музиката, на шлагерите, на всичко това, което актьорът е внушил на публиката и тя му е отвърнала с нужното внимание “, изясни той.

Според Йордан Караджов публиката е направила тези песни шлагери, с цел да живеят към този момент повече от 50 години.

По думите му когато сходни събития, като концерта „ Звездите на България – най-големите шлагери “, събират толкоз доста огромни музиканти и то от разнообразни генерации, се опровергават легендите, че хората от музикалната колегия не се схващат и си завиждат. Йордан Караджов си спомни за първото си присъединяване, като означи, че към момента продължава да се вълнува преди да излезе на сцената пред аудитория.

Дни преди коледно-новогодишните празници от ефира на Радио „ Фокус “ фронтменът на „ Сигнал “ насочи своето благопожелание към българите. „ Иска ми се от година на година да ставаме все по-смирени, по-добри и по-усмихнати. Нека до края на съществуването ми да сме едни по-истински хора “, добави Караджов.

Концертът „ Звездите на България – най-големите шлагери “ ще събере обичани български музиканти, които ще изпълнят своите безконечни и незабравими шлагери на 16 декември в Зала 1 на НДК.

Веселка ИВАНОВА
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР