София. Министърът на туризма Николина Ангелкова проведе работна среща с

...
София. Министърът на туризма Николина Ангелкова проведе работна среща с
Коментари Харесай

Министър Ангелкова обсъди подготовката за предстоящия летен сезон с кмета на Царево Георги Лапчев

София. Министърът на туризма Николина Ангелкова организира работна среща с Георги Лапчев, кмет на Община Царево. Това оповестиха от пресцентъра на министерството . Двамата разискаха предприемането на съответни начинания, които могат да подсигуряват естественото протичане на летния сезон в общината.
Очакваме мощен сезон, който да надвиши достиженията от предходната година и разчитаме, че Царево ще успее да притегли повече туристи, съобщи министър Ангелкова. Тя добави, че районът демонстрира устойчиви резултати в разнообразяването на туристическите артикули и услуги. Освен морски в Царево се търси и културно-исторически туризъм, обиколни опознавателни турове, авантюристичен туризъм, къмпинг и други, сподели още министърът.
Георги Лапчев заяви, че общината е подхванала нужните ограничения за безпроблемна отмора на посетителите през идния летен сезон. Гарантират се наложителните действия, като обезпечаване на избавителни постове, здравно обслужване и постоянно разчистване на плажовете.
Община Царево приготвя богата културна стратегия за локалните поданици и гостите си през лятото. Събитията са свързани с естественото и археологическото завещание в този завършек на страната, както и с националните обичаи в Странджа планина.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР