София. Министър Лиляна Павлова отличи с почетни грамоти днес генералния

...
София. Министър Лиляна Павлова отличи с почетни грамоти днес генералния
Коментари Харесай

Министър Лиляна Павлова отличи с почетни грамоти БНТ, „Информационно обслужване“ и фотографския екип на председателството

София. Министър Лиляна Павлова отличи с почетни грамоти през днешния ден генералния шеф на Българска национална телевизия Константин Каменаров, изпълнителния шеф на Българска национална телевизия Симеон Касабов, екипа на „ Информационно обслужване “-АД, основал формалния уебсайт на Българското председателство, и на фотографския екип на председателството - Олег Попов, Йордан Симеонов, Велислав Николов, Николай Дойчинов, Кирил Константинов, Крум Стоев и Пламен Стоименов, които брилянтно правиха работа си през миналите 6 месеца. Това оповестиха от пресцентъра на Министерство за Българското председателство на Съвета на Европейски Съюз 2018 .
„ Благодарение на вас Българското председателство стана очевидно, с помощта на вас имахте извънредно професионално и високо качество телевизионно отразяване, прелестни фотоси и уебсайт “, уточни министър Павлова при връчването на премиите в зала 6 на НДК. Тя добави, че посредством денонощния труд на екипа на Българска национална телевизия, на „ Информационно обслужване “ и на фотографите, събитията от Българското председателство стигнаха до повече от 127 страни от целия свят, видяха ни освен в Европа, само че и в света. „ Хората зад кадър остават незнайни, по тази причина през днешния ден желаеме да заявим респект към свършеното от вас, тъй като в случай че не бяхте вие, нямаше да ни излъчват на телевизионния екран, на уеб страницата, нямаше да имаме такива прелестни фотоси от стотиците събития от календара на Българското председателство “, добави министър Павлова пред сътрудниците - неизменима част от екипа ни.
„ Тези шест месеца минаха незабелязано, само че костваха доста старания, в никакъв случай не към мислила, че ще има проблем и вие доказахте, че сте безотказна машина. Пожелавам ви да отразявате още по-значими събития. Вярвам, че можем още, тъй като го доказахме “, уточни министър Павлова преди да връчи почетните грамоти на Българска национална телевизия, „ Информационно обслужване “ и фотографския екип на председателството.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР