София. Малко над 500 са новозаписаните студенти в МУ –

...
София. Малко над 500 са новозаписаните студенти в МУ –
Коментари Харесай

Проф. Славчо Томов: Малко над 500 са новозаписаните студенти в Медицински университет - Плевен за новата академична година

София. Малко над 500 са новозаписаните студенти в МУ – Плевен за новата академична година. Това сподели ректорът на Медицински университет (МУ)- Плевен проф. доктор Славчо Томов в изявление за Агенция „ Фокус “ по отношение на новата академична година, броят на студентите и най-желаните специалности. По думите му броят на новозаписаните студенти е по-голям спрямо предишни години. Той разясни, че по традиция първокурсниците ще бъдат посрещнати тържествено в зала „ Магнум “ на Втора клинична база. „ Ние сме им подготвили специфична стратегия със специфична презентация, която да показа университета на първокурсниците. Подготвили сме им видео, което показва най-хубавите и хубави страни на висшето учебно заведение. Това ще им покаже, че те в действителност са създали най-хубавия избор за своето бъдещо в нашия университет. Ще получат информация от деканите на главните звена за преимуществата на всеки един от факултетите. След това ще бъдат поздравени от своите по-големи сътрудници с повече стаж със специфични осъществявания по случай тяхното първо пристъпване в плевенската Алма Матер “, сподели ректорът на университета.
„ Все отново желая да им кажа, че им предстоят доста сложни години, тъй като медицината и другите специалности, по които ние ги образоваме, изискват себеотдаване и доста огромна непримиримост. Успяват в действителност тези, които го осъзнаят по-рано. Нека не не помнят и нещо друго - студентските години са най-прекрасните години и спомените от тях остават за цялостен живот “, сподели още ректорът на МУ – Плевен.
Деница КИТАНОВА

Пълният текст на изявлението четете по-късно в „ Мнение ”
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР