София. Клиентите на ЧЕЗ Електро България“ АД, които оценяват удобството,

...
София. Клиентите на ЧЕЗ Електро България“ АД, които оценяват удобството,
Коментари Харесай

140 720 киловатчаса подари ЧЕЗ на клиенти, регистрирали се за електронна фактура през юни

София. Клиентите на „ ЧЕЗ Електро България “ АД, които правят оценка удобството, сигурността и екологичните изгоди на електронната фактура, към този момент са 431 298. Това оповестиха от пресцентъра на ЧЕЗ . От тях 7 036 се записаха за услугата по време на акцията „ 20 kWh подарък “. В интервала от 1 до 30 юни 2019 година всеки клиент на „ ЧЕЗ Електро България “ АД, който съобщи електронна фактура, получи като подарък от компанията себестойността на 20 kWh електрическа енергия. В акцията участваха всички клиенти на „ ЧЕЗ Електро България “ АД, които не са регистрирани за е-фактура. Подаръкът от 20 kWh клиентите получават под формата на приспадната им себестойност от втората електронна фактура, издадена след регистрацията.
7 036 завоюваха подарък и дадоха своя принос към запазване на естествената среда като с избора си избавиха от изсичане 117 дървета и ще понижат потреблението на хартия с близо 167 000 листа годишно, с което всяка година ще икономисват и по 4 мегаватчаса електрическа енергия, нужна за производството им.
За всички свои клиенти, записали се за електронна фактура от началото на даване на услугата през 2011 година досега, „ ЧЕЗ Електро България “ АД приготвя акция за лоялни клиенти, с цел да възнагради своите консуматори, които не престават да употребяват актуалната услуга.
Електронната фактура е изцяло безвъзмездна. След регистрацията клиентите могат да наблюдават документите си, както в персоналния си електронен списък на уеб страницата cez.bg, по този начин и на посочения от тях имейл адрес. Електронната фактура подсигурява отбрана на персоналните данни, икономисва време и дава опция за елементарно и практично управление на разноските. Тя е годен, електронно подписан данъчен документ, който е изцяло еднакъв с хартиената версия.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР