София. Истерията в Македония е дълбоко режисирана, скептик съм за

...
София. Истерията в Македония е дълбоко режисирана, скептик съм за
Коментари Харесай

Красимир Узунов: Истерията в Македония е дълбоко режисирана, скептик съм за готовността на Зоран Заев да понесе отговорността и да вземе решение

София. Истерията в Македония е надълбоко режисирана, песимист съм за готовността на Зоран Заев да понесе отговорността и да вземе решение. Това Красимир Узунов, президент на Радио и Агенция „ Фокус “ в изявление за предаването „ Денят стартира “ по Българска национална телевизия. Във връзка с офанзивите от страна на опозиционната Вътрешна македонска революционна организация – ДПМНЕ, Красимир Узунов разясни, че една такава организация, с сходна абревиатура в името си, тясно обвързвана с България се оказва сега най-анти българската политическа мощ в Македония, която води една откровена акция обвинявайки и министъра на външните работи и премира в ликвидация освен на история и на национални ползи.
„ За мен има сюжет в Македония – това беше оповестяването от по този начин нареченото Гражданското държавно управление, воля на Македония, която прикани да не се подписва Договорът за другарство с окупаторите. Обяснено е, сдъвкано е какво ще получи България и какво ще даде Македония. Тоест Македония няма да има право на лично малцинство в България, лична история, език и идентичност. Напротив България ще получи за малцинството си в Македония театри, учебни заведения, културни центрове “, разяснява Узунов.
„ Цялата тази нервност за мен е надълбоко режисирана. Скептик съм за готовността да Зоран Заев да понесе цялата тази отговорност и да вземе решение. Разговорите сред делегациите в Македония отприщиха една вълна на негативизим против контракта, респективно против България “, разясни той.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР