София. Граждански и професионални сдружения подкрепиха днес номинацията на Валери

...
София. Граждански и професионални сдружения подкрепиха днес номинацията на Валери
Коментари Харесай

Граждански сдружения подкрепиха Валери Симеонов за водач на листа на евроизборите

София. Граждански и професионални сдружения поддържаха през днешния ден номинацията на Валери Симеонов за лидер на листа за идните евроизбори. Това оповестиха от пресцентъра на НФСБ . Зад кандидатурата на водача на НФСБ застанаха Национално съдружие „ Българската домашна ракия “, Национална асоциация „ Българско Черноморие “, Национално съдружие „ Защита притежателите на парцели “ и Сдружение „ Обединен селски регион “.
„ Като вицепремиер той се ангажира извънредно доста с проблемите на Българското Черноморие. Нещо повече – Валери Симеонов беше единственият политик, който застана против двойните стандарти и потърси правдивост, въвеждайки ред – както за шума, по този начин и за плажовете, и устройството на териториите “, съобщи ръководителят на УС на Национална асоциация „ Българско Черноморие “ Димитър Канариев. По думите му Валери Симеонов е политикът, който ясно и поредно е посочил с дейности, че поддържа дребния и междинен бизнес, дребните и междинни притежатели на парцели. „ Водейки се от това, че „ По делата ще ги познаем “, ние считаме, че господин Симеонов ще продължи да работи по този начин и в Европейския парламент - против двойните стандарти, какъвто беше казусът с пакта за подвижност “, съобщи още Димитър Канариев.
„ Подкрепяме номинацията на Валери Симеонов, тъй като той сподели с дейности, че във всяка една обстановка пази българския народен интерес – построяването на оградата по границата с Турция е единствено един от образците. Всички видяхме по какъв начин това ограничи на най-малко притока на незаконни имигранти “, уточни ръководителят на УС на Националното съдружие „ Българската домашна ракия “ Андон Андонов.
По думите му отбраната на правата и ползите на българските общности зад граница е идващият им мотив, тъй като Валери Симеонов е индивидът, заел се съществено със отбрана на правата на нашите сънародници в Западните околности и Украйна.
Андон Андонов съобщи, че водачът на НФСБ е посочил с дейности по какъв начин може и би трябвало да се пази междинния и дребен бизнес в България. Той напомни и обстоятелството, че Валери Симеонов е положил съществени старания цената на тока да не се покачва и към този момент няколко години това не се позволява. „ Затова считаме, че той е безапелационен да отиде в Брюксел, с цел да продължи да пази българските национални ползи “, заключи Андон Андонов.
Здравко Младенов от Национално съдружие „ Защита притежателите на парцели “ също съобщи поддръжката на сдружението за Валери Симеонов като лидер на листа на идните евроизбори, тъй като той е посочил, че е политик, който действително е потвърдил, че оказва помощ на хората.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР