София Франс Ауто“ АД (SFA) е официален вносител на Peugeot,

...
София Франс Ауто“ АД (SFA) е официален вносител на Peugeot,
Коментари Харесай

„София Франс Ауто“: 30 години на пазара и над 70 000 продадени автомобила

София Франс Ауто “ АД (SFA) е формален вносител на Peugeot, Citroen, DS Automobiles и Opel за България, както и оторизиран дилър на пикапите Isuzu. В автомобилната група влизат „ Ауто Бавария “ – най-големият дилър на BMW, MINI и BMW Motorrad у нас, „ Италия Моторс “ – вносител на мотоциклетните марки Vespa, Piaggio, Aprilia, Moto Guzzi и FB Mondial, и „ Исубус “ – формален представител за страната на рейсовете Isuzu.

За 30 години компанията е осъществила над 70 000 продажби на нови коли Peugeot, Citroen, DS, Opel, BMW, MINI и Isuzu. Общият пазарен дял на SFA възлиза на 15,30% за 2022 година по данни на Министерство на вътрешните работи.

Търговската и сервизна мрежа на SFA включва 43 дилърства в цялата страна, 13 от които лични, като това я прави една от най-големите и налични търговско-сервизни мрежи в България. В нея се оферират както истински аварийни елементи за представляваните марки, по този начин и елементи Eurorepar, които са подобаващи за транспортни средства от всички марки.

Тази година компанията откри първите мултибранд центрове, като възнамерява до края на идната година те да са общо седем, три от които в София и по един във Велико Търново, Пловдив, Бургас и Варна.

Повече за историята на SFA четете на новия авто уебсайт
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР