София. Експерти от НКЖИ представиха възможностите за кариерно развитие в

...
София. Експерти от НКЖИ представиха възможностите за кариерно развитие в
Коментари Харесай

За поредна година НКЖИ участва в Ден на кариерата във ВТУ „Тодор Каблешков“

София. Експерти от НКЖИ показаха опциите за кариерно развиване в структурите си пред студенти на Висшето транспортно учебно заведение „ Тодор Каблешков “. Това оповестиха от пресцентъра на НКЖИ . Форумът, проведен от ВТУ „ Тодор Каблешков “, се организира през днешния ден в София и беше открит от заместник-ректора на образователното заведение проф. доктор инж. Николай Георгиев. Целта е да се даде опция за среща сред студенти и евентуални работодатели.
В тази връзка, чиновници от отдел „ Управление на човешките запаси “ на НКЖИ срещнаха студентите от висшето учебно заведение с историята, главните действия и конструкция на Компанията. Бяха показани опциите за професионална реализация в системата, за сполучливо пускане на кариерата посредством стажантската стратегия, програмата за развиване на фрагментите посредством образование на млади експерти от висшите образователни заведения в системата на НКЖИ и други
Своята професионална реализация в НКЖИ могат да намерят студенти, приключили специалностите „ Комуникационна и осигурителна техника “, „ Технология и ръководство на превоза “, „ Транспортно строителство “, „ Електроенергетика и електрообзавеждане “, „ Транспортна техника “, „ Железопътна техника “, „ Икономика на превоза “ и „ Транспортен мениджмънт и логистика “.
ВТУ „ Тодор Каблешков ” е тясно обвързвано с развиването на железопътния превоз в страната. Партньорството сред Висшето учебно заведение и НКЖИ има дългогодишна история.
Участието на НКЖИ във форума мина при засилен интерес от страна на студентите.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР