София. Една от най-значимите теми в дневния ред на Европейската

...
София. Една от най-значимите теми в дневния ред на Европейската
Коментари Харесай

Огнян Златев, ЕК: Обвързването на образованието на младите с цифровите умения на бъдещето води към конкурента и успешна Европа

София. Една от най-значимите тематики в дневния ред на Европейската са нововъведенията и цифровата промяна. Това съобщи ръководителят на Представителството на Европейска комисия в България Огнян Златев по време на присъединяване в конференцията, “EURONET-Italian Networking around Europe: INnovation and INTERNATIONalization in DIGITAL SOCIETY ”, която ще се организира в София, оповестиха от пресцентъра на Представителство на Европейска комисия в България . Конференцията е в границите на Българското председателство на Съвета на Европейския съюз и е част от годишната среща на 30-те италиански търговски камари в Европа.
" Нуждаем се от съгласувани европейски политики, които да дават отговор на националните и районните особености. Никоя страна членка няма да може да завоюва сама пред нашите мощни международни съперници ", добави Златев. Той напомни трите области, начертани от българския комисар по цифровата стопанска система и общество Мария Габриел, които са от основно значение за една бъдеща цифрова Европа: правна рамка, взаимни капиталови старания и цифрови умения на жителите.
Огнян Златев изрази убеденост, че до края на 2018 година ще бъдат признати препоръчаните законодателни начинания на Комисията в областта на цифровите технологии и политики.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР