София. Част от българската администрация на Председателството на Съвета на

...
София. Част от българската администрация на Председателството на Съвета на
Коментари Харесай

Министър Лиляна Павлова: Част от българската администрация на Председателството на Съвета на ЕС се обучава в Холандия

София. Част от българската администрация на Председателството на Съвета на Европейски Съюз се образова в Холандия. Това сподели министър Лиляна Павлова, откакто се включи в засаждането на цветна мозайка, изобразяваща логото на българското председателство на съюза, дружно с кмета на София Йорданка Фандъкова и краткотрайно изпълняващия длъжността Посланик на Нидерландия в България Яп Вернер, съобщи кореспондент на Агенция „ Фокус “ . „ Холандия ще окаже и подпомагане на Министерството на външните работи на България, като изпрати собствен посланик по време на Председателството на Европейски Съюз на България. Защото Холандия като страна с опита си да ръководи съвета има доста на какво да ни научи и какво да ни покаже. Затова ние в действителност сме признателни и продължаваме напред дружно “, сподели министър Павлова и благодари за дарението от близо 38 хиляди холандски лалета.
„ Цветята са знак на нещо положително и за нас това е един доста значим знак на поддръжка. Очакваме първата половина на 2018 година да бъде изпълнена с доста провокации, с доста не леки тематики за полемика в търсене на компромис, тъй че се надявам, че това още веднъж утвърждава партньорството сред България и Холандия в този развой “, сподели още тя.
Министър Павлова посочи, че лалетата обрисуват освен логото, само че и орнаментиката на образната еднаквост, която е утвърдена за брандиране на Българското председателство на Съвета на Европейския съюз.
Цветилена СИМЕОНОВА
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР