София. Ако анархията, която сега се налага като парламентарен език

...
София. Ако анархията, която сега се налага като парламентарен език
Коментари Харесай

Вежди Рашидов: Ако анархията, която сега се налага като парламентарен език продължи, то и доброто има защитни механизми

София. Ако анархията, която в този момент се постанова като парламентарен език продължи, то и положителното има защитни механизми. Това съобщи някогашният ръководител на Комисията по културата и медиите в 44-тото Народно заседание Вежди Рашидов в предаването „ Неделята на Нова “ по Нова телевизия .

Той разяснява, че това, което не се чува в Народното събрание, не е парламентарен език. Рашидов сподели, че има въодушевление Народното събрание да е национален съд. „ Получи се нещо доста необичайно. Улицата влезе в Народното събрание. Улицата обаче не излезе от тези хора “, сподели още Рашидов.
„ Ако анархията, която в този момент се постанова като парламентарен език продължи, то и положителното има защитни механизми. Това ли желаеме? Това не трябва да бъде допускано в нито един парламент “, акцентира Рашидов.

„ Пожелавам им в този момент да вземат властта. Даже бих посъветвал премиера Борисов да им я даде властта като върне мандата. Да управляваш е доста тежка отговорност, просто би трябвало да градиш, непрестанно да си на прожектор. Те в този момент ще видят. Нека да вземат, тъй като не може безконтролно да се откажат от властта “, изясни той. Рашидов добави, че България е неповторим случай- спечелилият ще бъде съпротива на болшинството.

„ Парламентарният език е доста значим, тъй като още от първия ден стартира площадната народна власт, не парламентарната народна власт. Малко топките да се успокоят. Там се излагат тези, а никой да не заплашва никого “, сподели още той.

Рашидов обърна внимание, че би трябвало да си отговорим на въпроса за какво доста хора желаят да са във властта. Той добави, че има политическо инженерство.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР