Sofia24.bg ще ви разкаже за Ноа Уайли, който влезе в

...
Sofia24.bg ще ви разкаже за Ноа Уайли, който влезе в
Коментари Харесай

Джон Картър от Спешно отделение е сред най-сексапилните лекари от телевизионни сериали

Sofia24.bg ще ви опише за Ноа Уайли, който влезе в кожата на лекар Джон Картър от " Спешно поделение " и завоюва с тази роля милиони почитатели по целия свят. Актьорът е също по този начин продуцент, притежател на премия " Сатурн “ и четири награди на " Гилдията на филмовите артисти “. Американецът е номиниран за три награди " Златен глобус “ и пет награди " Еми “. Той е прочут със ужасно си показване в ролята на лекар Джон Картър в паметния сериал " Спешно поделение ", само че и с незабравимата си роля в сериала " Падащи висини “ като Том Мейсън. 

Ноа е роден на 4 юни 1971 година в Лос Анджелис. През 2000 година той се дами за Трейси Уарбин, с която се развежда през 2010 година. Втората му брачна половинка се споделя Сара Уелс. Тяхната любовна история стартира през 2011 година, а две години по-късно двамата оповестиха годежа си. Сватбата се състоя на загадка гала в ранчото им в Санта Барбара, Калифорния. Младоженците прекараха медения си месец в Париж. Връзката на Ноа Уайли и Сара Уелс стартира през 2011 година Актьорът има зад тила си един провален брак с гримьорката Трейси Уорбин. Двойката се раздели през 2009 година От брака си с Уорбин Ноа Уайли има наследник Оуен и  щерка Одън.

Звездата на сериала " Спешно поделение “ също е прочут и с функциите си на Флин Карсен във франчайза " Библиотекарят “, в това число три телевизионни кино лентата " Библиотекарят: Търсене на копието “ (2004), " Библиотекарят: Завръщане в мината на цар Соломон “ (2006) и " Библиотекарят: Проклятието на чашата на Юда “ (2008), след което се завръща за телевизионния сериал (2013–2018) и Том Мейсън в телевизионния сериал Falling Skies (2011–2015). Той се появява във филми като A Few Good Men (1992), Pirates of Silicon Valley (1999), Donnie Darko (2001) и W. (2008).

Бащата на Уайли е евреин (с руско-еврейски произход), до момента в който майка му е член на  епископалната черква в Съединени американски щати. Родителите на Уайл се развеждат в края на 70-те години и майка му по-късно се омъжва за Джеймс К. Кац, кино реставратор [6] с три свои деца от предходен брак. Бабата и дядото на Уайл по бащина линия, Едит и Франк Уайл, основават Музея на занаятите и националното изкуство в Лос Анджелис, а дядо му също основава Wyle Laboratories.[7] Едит Р. Уайл е експресионистка художничка, която също основава The Egg and The Eye, кафене и магазин в квартал Miracle Mile в Лос Анджелис.

Уайл получава обучение в The Thacher School в Охай, Калифорния, и приключва през 1989 година. Той взе участие в стратегия за театрални изкуства в Северозападния университет след първата си година в гимназията и се появява в гимназиални пиеси. Ноа печели премия за пиеса, която самият той е написал. След дипломирането си учи при учителя по актьорско майсторство Лари Мос, до момента в който живее в дребен апартамент на бул. " Холивуд ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР