Sofia Open ще се провежда пред зрители, продажбата на билети

...
Sofia Open ще се провежда пред зрители, продажбата на билети
Коментари Харесай

Зрителите на Sofia Open ще сядат през две седалки. Билетите в продажба от утре |

Sofia Open ще се организира пред фенове, продажбата на билети стартира на следващия ден, 15 октомври, от 10 часа сутринта и ще се реализира онлайн посредством Eventim.bg, Grabo.bg и ipass.bg, оповестяват уредниците на шампионата по тенис.

18 тенисисти от първите 35 в света потвърдиха присъединяване в петото издание на шампионата, което ще се организира от 7-и до 14 ноември в зала " Арена Армеец " в София.

По време на Sofia Open 2020 ще бъдат спазвани прецизно всички противоепидемични ограничения. Заради тях броят на местата е стеснен. Зрителите ще бъдат ситуирани през две седалки. Всеки от тях ще е задължен да носи защитна маска в залата.

Билетите са за 3 категории места. За първите 4 дни от шампионата цената е идентична за всички места, като закупилите пропуски по-рано ще имат опция да изберат от свободните все още. За вторите 4 дни, включващи полуфиналите и финала на шампионата, са на разнообразни цени по отношение на мястото в залата.

Ден 1 (7 ноември, събота) - 18 лв.

Ден 2 (8 ноември, неделя) - 18 лв.

Ден 3 (9 ноември, понеделник) - 27 лв.

Ден 4 (10 ноември, вторник) - 45 лв.

Ден 5 (11 ноември, сряда) - 50 лева (Категория 3), 70 лева (Категория 2), 110 лева (Категория 1)

Ден 6 (12 ноември, четвъртък) - 60 лева (Категория 3), 100 лева (Категория 2), 140 лева (Категория 1)

Ден 7 (13 ноември, петък) - 90 лева (Категория 3), 120 лева (Категория 2), 160 лева (Категория 1)

Ден 8 (14 ноември, събота) - 90 лева (Категория 3), 120 лева (Категория 2), 160 лева (Категория 1)

*Деца до 7 години влизат гратис. Деца от 7 до 14 година получават 25% понижение.

Всички към този момент закупени пакетни билети за предходните дати на шампионата са годни, като притежателите им ще би трябвало да ги презаверят в Eventim поради наложителното лимитиране на местата и разположението през две седалки. Купилите билети могат да получат директна информация за опцията за отдалечено презаверяване на.

България е измежду дребното страни в света, които ще проведат шампионат от календара на ATP след спирането на сезона поради пандемията от ковид. Макар и доста лимитирана, публиката в София ще може да се наслаждения онлайн на едни от най-големите звезди на международния тенис, означават уредниците на шампионата и акцентират увереността си, че сред 7 и 14 ноември, когато всички погледи на международната тенис общност ще бъдат ориентирани към София, българската аудитория ще покаже на света, че може да бъде за образец.

Впечатляващият лист с участници на Sofia Open 2020 дава опция на феновете да гледат зрелищни тенис срещи още от първите дни на шампионата след неповторимото достижение за шампионат от категория АТП 250 всички авансово декларирани участници да бъдат в топ 35 на света. Диего Шварцман (№8 в света), Гаел Монфис (№11), Денис Шаповалов (№12), Роберто Баутиста Агут (№13), Пабло Кареньо Буста (№15), Фабио Фонини (№16), Карен Хачанов (№17), Милош Раонич (№21), Феликс Оже-Алиасим (№22), Душан Лайович (№24), Каспер Рууд (№25), Борна Чорич (№27), Тейлър Фриц (№28), Алекс де Минор (№29), Филип Краинович (№30), Ян-Ленард Щруф (№32), Николоз Басилашвили (№33), Кей Нишикори (№35), Кевин Андерсън ( “запазен ранкинг “ №14) съумяха да влязат в звездната компания, която ще спори за купата в София.

Андерсън влезе в схемата със непокътнат ранкинг, защото поради интервенция на коляното отсъства повече от шест месеца и затова употребява така наречен „ непокътнат ранкинг ”, което съставлява мястото, заемано от него в ранглистата към датата на хирургическата намеса (№14 от 12 август 2019 г.). Андерсън има два финала в Големия шлем. Живеещият във Флорида южноафриканец загуби от Надал в спор за купата на US Open през 2017-а и от Джокович на финала на „ Уимбълдън ” година по-късно. Спечелил е шест трофеи на сингъл от шампионати на АТП, само че две интервенции на коляното в последните 14 месеца го смъкнаха отвън Топ 100 на международната класация.

Последните двама тенисисти, влизащи по ранкинг в главната скица на Sofia Open ще бъдат избрани до 6 ноември. Предстои да стане ясно дали в София ще дойде и първата ни ракета Григор Димитров.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР