Софи Маринова си остава все така колоритна Ромската перла се похвали

...
Софи Маринова си остава все така колоритна
Ромската перла се похвали
Коментари Харесай

Софи Маринова храни наред!След екс снахата подпука и най-верните си авери

Софи Маринова си остава все по този начин колоритна

Ромската перла се похвали къде, несъмнено в нета, че родата им е  заклала не едно, а няколко свине. След „ свинските погребения “ певицата награби няколко плика с месо и ги раздаде на другари.

Първи вкъсните мръвки получиха най-личните й приятели Коцето и Преслава. Както знаем, Преси е кума на Софка, когато тя към момента бе женена за бандюгата Гринго.

За да документира даровете, Софи Маринова снима майтапчийско видео.

„ Вчера клахме свине и през днешния ден донесох мръвки на Преслава и Коцето. Да си ги хапат с лучец “, поучава тя в клипа своите най-близки другари. И демонстративно храни двамата си другари с пържени мръвки.

От тях обаче по-голям обожател на прасешките деликатеси се оказа Коцето, само че Преслава също даде обещание, че дарът от Софка няма да стане зян.

Софи Маринова постоянно е подчертавала, че е почитател на българските национални гозби, които хапва на драго сърце. Тя по този начин и не приела гурме ястията, с които доста ВИП-ове се фукат, че избират пред националните манджи.

Явно Софка има табиет да храни тези, които обича, с цел да не останат гладни.Преди време хранеше в устата и някогашната избраница на сина на Лоренцо, с претекстът, че чака тя да й „ роди златни внучета “. Както знаем обилната женитба бе избрана да се вдигне през ноември, само че по този начин и не се случи.

Изтомник: Блиц шоу

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР